پوکه معدنی

خرید و فروش پوکه معدنی

پوکه معدنی

خرید و فروش پوکه معدنی

بلوک هبلکس چیست و چه مزایا و معایبی دارد؟

از انواع بلوک بتنی می توان به بلوک هبلکس اشاره نمود که بلوکی از جنس بتن با تخلخل بسیار بالاست. و به دلایل مقاومت بالا و وزن بسیار پایین از اهمیت و کاربرد های بسیار برخوردار است. بیشترین استفاده هبلکس در ساختمان سازیست و می توان به راحتی در ساختمان از  لوله گذاری و سیم کشی استفاده کرد چرا که بلوک هبلکس به راحتی برش خورده و میخ و پیج در آن فرو می رود همچنین لازم به ذکر است هبلکس از مقاومت بسیار بالایی در برابر آتش و صدا برخوردار است به طوری که اگر در ساختمان سازی از بلوک هبلکس استفاده شود دیگر نیاز به عایق نیست و ساختمان از نظر عایق مورد تایید مهندسین قرار می گیرد.

 

پوکه معدنی


مشخصات بلوک هبلکس
همانطور که ذکر شد هبلکس نوعی بلوک متخلخل است که از جمله مشخصات آن می توان به موارد زیر اشاره نمود:

۱٫  بلوک هبلکس نسبت به سایر بلوک ها از جرم حجمی کمتری برخوردار است (هر متر مکعب چیزی حدود ۴۵۰ تا ۵۵۰ کیلوگرم).

۲٫  میانگین مقاومت فشاری این بلوک چیزی حدود ۳۵ کیلو گرم بر سانتی متر مربع است که البته می توان آن را تغییر داد.

۳٫  ضریب جمع شدگی پس از خشک شدگی از دیگر مشخصه های هبلکس که میزان این ضریب چیزی حدود ۰٫۰۲ درصد  است . که به دلیل خشک شدن در فرآیند اتوکلاو در دمای ۲۰۰ درجه در۱۲ ساعت باعث جمع شدگی های بلند مدت و کوتاه مدت می شود. این فرایند باعث جلوگیری از جدا شدن پلاستر از بلوک می شود.

۴٫  ضریب انتقال حرارت کم که از طریق تخلل هوا به وجود می آید یکی از مرایای مهم و مشخصات مثال زدنی هبلس است و همین امر سبب افزایش تولیدات این بلوک می شود.

۵٫  این بلوک ها بین ۴۵ تا ۵۵ دسیبل در برابر صوت عایق هستند . از این رو می توان در ساختمان سازی از آنها به عنوان عایق صوت نیز بهره برد .
ویژگی های هبلکس
از انواع بلوک سبک ، بلوک هبلکس است که همین سبب کاهش زمان ساخت و ساز بوسیله بلوک های هبلکس می شود و این خود یکی ار مهمترین ویژگی های هبلکس است همچنین صرفه جویی در هزینه ها از ویژگی های هبلکس بشمار می رود.
مراحل تولید هبلکس
اولین ماده مورد استفاده برای ساخت هبلکس ، سیلیس یا قابلیت ضد اشتعال بودن است و همچنین اگر حباب های ریزی درون ساختار هبلکس وجود داشته باشد باعث وزن هرچه کمتر هبلکس می شود. لازم به ذکر است خط تولید هبلکس باید از سه سیلوی مجزا تشکیل شود که این سه سیلو از سیلیس ، آهک و سیمان پر می شوند . برای تولید هبلکس باید مواد اولیه ساخت آن را (سیلیس ، آهک و سیمان) از سیلوها توسط باربر های صنعتی  به خط تولید اتتقال یافته و این چنین تولید آغاز شود. در اینجا ما قصد داریم مراحل تولید هبلکس را مرحله به مرحله شرح دهیم:

۱٫  در مرحله ابتدایی تولید هبلکس باید دوغاب های بزرگی از سیلیس و آب بسازند سپس آهک و سیمان موجود در آسیاب را به دوغاب اضافه می کنند که این عمل توسط میکسر به پایان می رسد و وارد مرحله دوم برای قالب ریزی  می شود.

۲٫   حال قالب های فراهم شده توسط مخلوط سیمان ، آهک و ماسه تا نیمه پر می شوند . نیمه پر شدن قالب ها بدین علت است که با گذشت زمان حباب هایی درون مخلوط بدست می آید و باعث می شود قالب کاملا فاقد اشغال شود . حال باید دمای محصول درون قالب اندازه گیری و برای برش خوردن به خط تولید برود .

۳٫  در بخش سوم قبل از رسیدن محصول به خط تولید باید از کیفیت آن اطمینان حاصل کرد. بدین ترتیب مورد بررسی کنترل کیفیت قرار می گیرد .

در اخرین مرحله از ساخت و تولید هبلکس باید هبلکس ها را جهت پخته شدن به اتوکلاو ها وارد کنید تا در دما و فشار بالا پخته شده و سپس وارد بازار شود.

پوکه معدنی


کاربردهای هبلکس
همانطور که می دانید بیشترین کاربرد هبلکس در امر ساختمان سازی است که البته این کاربرد به دو نوع ارائه می شود . نوع اول بصورت فیزیکی برای استفاده از آن در ساختن دیوار های داخلی و خارجی است. و نوع دوم استفاده از این بلوک به عنوان عایق ساختمان است. در ادامه برخی از کاربرد های فراوان هبلکس را بیان می کنیم:

۱٫  استفاده از هبلکس سبب عایق ساختمان در برابر زلزله

۲٫  استفاده از هبلکس سبب عایق ساختمان در برابر آتش سوزی

۳٫  دیوارهایی که با هبلکس ساخته می شوند عایقی مناسب در برابر صوت، حرارت و رطوبت هستند.

۴٫  از دیگر کاربرد های هبلکس استفاده از آن در کانال های انتقال حرارت است.

۵٫  بلوک های شکسته شده نیز کاربرد دارند و می توان از آنها به عنوان پوکه جهت کف سازی استفاده نمود.

۶٫  استفاده از هبلکس در ساختمان باعث جلوگیری از ورود جانوران و حشرات موزی می شود.

۷٫  این بلوک رطوبت را از بین برده و باعث جلوگیری از بیماری های متعدد ناشی از رطوبت می شود.

 

پوکه معدنی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد